Feliu Franquesa

ff-logo-empresa

 

Feliu Franquesa és un centre de Serveis Globals Patrimonials i especialitzat en totes les àrees que tenen relació amb el món immobiliari, format per un equip molt qualificat en totes les àrees, tant en API’s, administradors de Finques, Advocats, Assessors…

Feliu Franquesa va néixer en el 2002 amb una àmplia experiència en el sector de les finques. Amb més d'una dècada al capdavant dels serveis immobiliaris de Sant Cugat del Vallés, Feliu Franquesa és avui una Gestora de Serveis Immobiliaris i Jurídics que cobreix els àmbits de: compravenda, lloguer, administració, permutes, promocions, terrenys i solars, valoracions, estudis d'inversions, etc.

.

 

 

 

Més sobre la nostra història.

 

    • Feliu Franquesa va néixer de la mà d'Anna Feliu i Joan Franquesa (Núm. Col·legiat: 1744) amb l'objectiu d'oferir un servei diferent de les altres immobiliàries, una empresa propera, amb arrels a la ciutat i amb un ampli espectre dels serveis d'alta qualitat per satisfer les necessitats dels seus clients, tant en l'àmbit jurídic com en l'immobiliari.

 

    • Feliu Franquesa ofereix una excel·lent relació amb els seus clients. Assessorant-los i acompanyant-los de principi a fi. Pretenem oferir-los tranquil·litat i confiança, que se senten com a casa i estiguin a gust amb allò que els hem venut o llogat.

 

    • Per vendre o llogar un pis, primer és necessari conèixer el client, saber cuales són les seves necessitats i poder-li oferir solucions per resoldre-les. Habitualment Feliu Franquesa fa seguiments de tots els clients per saber si estan satisfets amb els serveis prestats. Aquest fet ens ajuda a millorar contínuament, a estar al dia de noves necessitats i a generar més confiança cap als nostres clients, siguin usuaris de la immobiliària o dels serveis Jurídics.

 

    • Feliu Franquesa compta amb més d'una dècada d'èxits a la ciutat de Sant Cugat per molts motius; per l'equip que viu arrelat en el municipi, per la llarga trajectòria professional, per viure la vida diària de Sant Cugat, per ser eficaces, àgils en la presa de decisions i a l'hora d'aportar solucions, per adaptar-nos als horaris dels nostres clients… per la manera de fer i per seguir el lema dels nostres orígens, ser el “que no tanca mai”.

 

 
 
"Feliu Franquesa. Queda't amb nosaltres, treballem per al teu benestar."

 

 

Contacta con nosotros

 

Personal Feliu Franquesa

pan2

Sobre nosaltres

Feliu Franquesa és un centre de Serveis Globals Patrimonials i especialitzat en totes les àrees que tenen relació amb el món immobiliari, format per un equip molt qualificat en totes les àrees; tant en API’s, Administradors de Finques, Advocats, Assessors.
 
 
 

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 935 44 12 12
 Rambla del Celler, 17
Sant Cugat 08172 BCN